Abdijkerk Loosduinen - vol van muziek!

Bezichtiging kerk

De Abdijkerk heeft als oudste gebouw van groot Den Haag de status van monument en is in dat kader in de zomermaanden opengesteld voor bezichtiging. De kerk is open in de maanden juli en augustus op zondagmiddag van 14.30 tot 16.15 uur.
Tijdens de openstelling zijn er altijd enkele vrijwilligers aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt. Rond 14.45 uur kunt u zich aansluiten bij een rondleiding, waarbij bijzonderheden aan bod komen die u anders misschien voorbij zou lopen.
In de kloostergang staat in de zomer een jaarlijks wisselende tentoonstelling opgesteld en is een multimediashow te bekijken.
U kunt ook een virtueel bezoek aan de Abdijkerk brengen.

Monumentendag

Op Monumentendag is de Abdijkerk van 10.00—16.00 uur geopend voor bezichtiging, met een boekenmarkt en een orgelconcert om 15.30 uur.

Boekenmarkt
Prachtige en soms zeldzame boeken voor geen geld! Ook dit jaar de traditionele boekenmarkt ten bate van onze Stichting, voor ons een belangrijke inkomstenbron.
Krijgt u dorst of honger van al het snuffelen: warme en koude dranken en lekkere hapjes staan voor u klaar!

Orgelbespeling
Om 15.30 uur sluiten we af met een orgelbespeling. Het programma vindt u t.z.t. in het programmaboekje van de zomerzondagmiddagconcerten.