HET OUDSTE GEBOUW VAN GROOT DEN HAAG
De Abdijkerk is het oudste gebouw van Groot Den Haag en is in de maanden juli en augustus op zondagmiddag van 14.30 tot 16.15 uur te bezichtigen. Rond 14.45 uur kunt u zich aansluiten bij een rondleiding, waarbij bijzonderheden aan bod komen die u anders misschien zou missen. In de kloostergang vindt u een jaarlijks wisselende tentoonstelling. U kunt op deze pagina’s een virtueel bezoek aan de Abdijkerk brengen. U kunt ook onze brochure bekijken.
HET OUDSTE GEBOUW VAN GROOT DEN HAAG